Vakantiehuizen Marche

Residence Azzurra

8 personen

 3 slaapkamers

Vanaf €626/per week

Agriturismo Ferri

10 personen

 3 slaapkamers

Vanaf €570/per week

Agriturismo Daniele

 9 personen

 3 slaapkamers

Vanaf €485/per week

Villa Bianca

6 personen

3 slaapkamers

Vanaf €995/per week

Casa Vistamare

 6 personen

 2 slaapkamers

Vanaf €695/per week

Podere Elisa

 9 personen

 3 slaapkamers

Vanaf €437/per week

Appartement del Conero

6 personen

3 slaapkamers

Vanaf €1350/per week

Vista Conero

7 personen

3 slaapkamers

Vanaf €1150/per week

Casa Carpa

4 personen

2 slaapkamers

Vanaf €1060/per week

Appartement Sirolo

4 personen

2 slaapkamers

Vanaf €685/per week

Ontdek het authentieke Italië

U wilt eens een authentieke Italiaanse streek aandoen tijdens uw vakantie? Kies dan eens voor de streek Marche in het midden van Italië, tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Voor de mooiste accommodaties in deze regio neemt u contact op met Canalini Blu. Wij verhuren uw vakantiehuis, vakantievilla of verzorgen uw accommodatie op het gebied van agriturismo, waar de streek Marche zo bekend om staat. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw vakantie te bespreken.

Over Marche

Le Marche (in het Nederlands ook wel De Marken genoemd) is misschien wel het best bewaarde geheim van Italië. Of u nu van bergen houdt, liever voor een strandvakantie gaat of wilt genieten van de prachtige oude steden en schattige dorpjes: Marche is een regio die alles heeft wat u zich op een vakantie maar kunt wensen. Het is een perfecte streek waar u Italië tijdens uw zomervakantie op zijn puurst kunt ontdekken.

Het weer

In deze regio heerst er tevens altijd een heerlijk klimaat. Het voorjaar begint al met een aangename temperatuur in maart, waar vervolgens een lange zomer op volgt. Vaak loopt deze door tot in september. Hoewel het in juli en augustus vaak flink warm kan zijn, zorgen de bergen en het strand voor verkoeling. Kortom het is goed toeven in deze regio! Ideaal dus om een appartement of vakantiehuis te boeken.

Passie voor Italië

Oprichters van Canalini Blu, Renato en Sylvia Canalini, besloten in 2001 van hun passie hun werk te maken. Met het verhuren van vakantieaccommodaties in hun geliefde land Italië verlegden zij letterlijk en figuurlijk hun grenzen. Begonnen vanuit het gebied waar Renato oorspronkelijk vandaan komt, Marche, breidden zij later hun grenzen uit naar overige prachtige streken. Denk aan Toscane, Umbrië, Campania, Trentino en Ligurië. Vanwege deze Italiaanse achtergrond, de liefde voor het land en de uitgebreide kennis, is Canalini Blu inmiddels dé expert op het gebied van vakanties in Italië. Of u nu in Marche voor een kleiner vakantiehuis kiest, een prachtige luxe vakantievilla wenst, of op zoek bent naar een vakantie in agriturismo, bij Canalini Blu bent u aan het juiste adres!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de geschiedenis, de cultuur en bezienswaardigheden van Marche? Wij kunnen u er uren over vertellen. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken. Ook wanneer u vragen heeft over uw zomervakantie of meer wilt weten over wintersport in de Dolomieten, belt u ons dan op telefoonnummer 038-4650533. Wij vertellen u graag meer over uw vakantie in Le Marche!

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!