Vakantiehuizen Lazio

Casale Orvieto

 6 personen

 3 slaapkamers

Vanaf €470/per week

Poggio di Gianluca

 6 personen

 2 slaapkamers

Vanaf €630/per week

Uw ideale vakantieadres

Voor een echt ideale vakantie moet u een vakantiehuis in Lazio hebben. Nergens viert u zo vakantie als hier. Het biedt het beste uit twee werelden. Uw vakantievilla bevindt zich enerzijds in een prachtige, landelijke omgeving. Tussen de heuvels. Daar staan de vakantieaccommodaties vanuit het agriturismo namelijk om bekend. Anderzijds bent u vanuit de prachtige streek van Lazio in no time in indrukwekkende wereldsteden als Rome. U heeft dan dus het beste van Italië in één zomervakantie. Zowel het traditionele en pittoreske als de charme en de grandeur. Geniet u straks ook van uw strandvakantie in Lazio? Bekijk dan snel het aanbod van Canalini Blu!

Dit vindt u zoal in Lazio

De prachtige streek van Lazio ligt slechts zo’n 1500 kilometer van Arnhem af. U bent er dus in een korte tijd. Of u nou met de auto gaat of met het vliegtuig. Als u vakantie komt vieren in dit mooie gebied, dan wordt u overweldigd door de heerlijke typerende geuren. De kenmerkende kleuren. En uiteraard de rust en passie van het échte leven op het land. Daar staat agriturismo namelijk voor. Dat echte Italiaanse sfeertje. Verder bent u vanuit Lazio zeer snel in Rome. Ook de mooie stad Orvieto ligt lekker dichtbij. En voor de ideale strandvakantie bent u in no time bij het meer van Bolsena. Maar ook als u meer een liefhebber bent van een wintersport in de Dolomieten bent u bij Canalini Blu aan het juiste adres. In de mooiste streken van Italië vindt u uw ideale vakantievilla, vakantiehuis of appartement van ons. Bent u al overtuigd?

Tips voor uw reis naar Lazio

Kortom, wat uw ideale vakantie ook is: bij Canalini Blu vindt u uw perfecte verblijf. Ook in Lazio hebben wij diverse accommodaties staan. Graag geven wij u nog wat extra tips. Zo kunt u straks zorgeloos en zelfverzekerd van uw zomervakantie gaan genieten. Overweeg het volgende eens:

  • Wilt u vliegen? Kijk eens naar directe vluchten
  • Een auto huren is dé oplossing om de omgeving te verkennen
  • Gaat u met de auto? Vraag ons om tips als u onderweg wilt overnachten
  • Google maps toont u de meest ideale routes: toeristisch of snel
  • Vraag Canalini Blu om tips over evenementen als u hier verblijft

Contactgegevens

U begrijpt, voor een uniek appartement, vakantiehuis of vakantievilla in Italië moet u bij Canalini Blu zijn. Kies uw ideale vakantiestek uit. Bel ons via 038-4650533 voor meer informatie. Geniet dit jaar van uw zomervakantie in het sprookjesachtige Lazio!

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!