Informatie

Droomt u ook van Italië?

Een privé vakantiehuisje in Italië. Is dat ook uw droomvakantie? Dan bent u bij Canalini Blu aan het juiste adres. Wij bieden villa’s en appartementen aan in de mooiste gebieden van Italië. Canalini Blu onderscheidt zich van hotels en complexen door enkel agriturismo verblijven aan te bieden. Dit betekent dat uw vakantiehuisje is vormgegeven volgens de Italiaanse tradities. Het vakantiehuisje is, met respect voor natuur en cultuur, gebouwd in een rustige omgeving. Desalniettemin bent u in no time bij het strand, steden en attracties. Kijk snel naar ons aanbod. Er zit geheid ook iets van uw gading tussen!

Waar u maar wilt

Wilt u Rome (nog eens) bezoeken? Of heeft u juist enorme zin in een strandvakantie? Wat dacht u van een bezoekje aan San Marino? Of Pisa? Florence misschien? Bij Canalini Blu is alles mogelijk. Door heel Italië heen vindt accommodaties van ons. Elk vakantiehuisje heeft zijn eigen, karakteristieke elementen. Eén van de zekerheden is dat ieder vakantiehuisje op een heerlijke privélocatie staat. Vaak nog met eigen privézwembad ernaast. Als u zich op uw privéplek bevindt, waant u zich in een sprookjeswereld. U voelt zich als een echte filmster. Uitkijkend over de mooiste landschappen. Genietend van de lekkerste wijn. De heerlijkste pizza’s. In de stralende zon. Met een zacht briesje door uw haar. Droomt u al weg? Besluit dan nu uw unieke vakantiehuisje te huren. Let wel, de villa’s en appartementen van Canalini Blu zijn enorm in trek. Wacht dus niet te lang!

Hoe huur ik een vakantiehuisje bij Canalini Blu?

Het huren van een vakantiehuisje bij Canalini Blu verloopt via een simpel vijf stappen plan. Voordat u het weet bevindt u zich al in een idyllisch gebied in het mooiste land van Europa. Volg de volgende stappen en u geniet straks van uw droomvakantie in Italië:

  1. Kies de provincie waar u wilt verblijven
  2. Zoek uw ideale resort uit
  3. Bepaal welke vakantievilla het best past bij de grootte van uw gezelschap
  4. Boek uw vakantie via onze gebruiksvriendelijke reserveringsmodule
  5. Geniet van uw vakantie!

Vakantiehuisje

Het genieten kan beginnen

U begrijpt, voor de mooiste vakantiehuizen moet u bij Canalini Blu zijn. Boek daarom nu dus alvast uw droomvakantie! Wilt u graag eerst meer weten over onze verblijven? Of over de diverse provincies? Bel ons dan via 038-4650533. Bij ons vindt u gegarandeerd uw ideale vakantiehuisje!

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!