Vakantiehuizen Ligurië

Casa Luna

6 personen

 2 slaapkamers

Vanaf €850/per week

Casale Limone

4 personen

2 slaapkamers

Vanaf €495/per week

Casale Paolo

4 personen

2 slaapkamers

Vanaf €495/per week

Appartement Rosa

4 personen

 2 slaapkamers

Vanaf €495/per week

Casale Olivo

4 personen

 2 slaapkamers

Vanaf €450/per week

Casa Bianca

4 personen

 2 slaapkamers

Vanaf €595/per week

Vakantiehuizen in Ligurië?

Als u vakantie wilt vieren in Italië, is het de moeite waard een vakantiehuis in Ligurië te overwegen. Renato en Sylvia Canalini bieden vanuit Canalini Blu een aantal leuke accommodaties aan. In het prachtige Ligurië vindt ook u uw ideale vakantievilla of appartement. Bijna elke verblijf dat wij aanbieden valt onder het agriturismo concept. Dit betekent dat u bij ons de echte Italiaanse sfeer proeft. U verblijft in mooie oude of pittoreske huisjes. Van alle gemakken voorzien. U staat ‘s ochtends op, met een heerlijke echte espresso. U schuift de gordijnen open en kijkt uit over een sprookjesachtig berglandschap. U wandelt een stukje en bevindt zich dan aan de prachtige azuurblauwe zee. Kortom, dit wordt uw ideale strandvakantie! Wacht niet langer. Zoek nu uw ideale vakantiehuis in Ligurië uit!

Wat valt er zoal te beleven in Ligurië?

Ligurië is makkelijk per auto te bereiken. Het ligt namelijk maar zo’n 1200 kilometer van Arnhem verwijderd. Als u geen trek heeft in een autoreis, kunt u natuurlijk ook het vliegtuig pakken. Vanuit uw vakantiehuis in Ligurië kunt u altijd nog makkelijk een auto huren. Op die manier kunt u de omgeving ontdekken. Onze appartementen liggen op idyllische, rustige plekken. Maar tegelijkertijd bent u in no time bij de gezellige stranden. Vergeet ook de middeleeuwse dorpjes tijdens u zomervakantie niet! Lekker om even in rond te wandelen. Even wat souvenirs kopen. Of gezellig van een hapje of drankje genieten. En wat dacht u bijvoorbeeld van het beeldige badplaatsje Lerici? En de beroemde Cinque Terre uiteraard! Ook liggen steden als Pisa, Lucca en Florence lekker in de buurt. Tot slot kijkt u vanuit uw appartement uit over de ‘Alpi Apuane’. Moet u nog meer overtuigd worden? Precies. Ligurië wacht op u!

Twee mooie gebieden

Canalini Blu biedt hier accommodaties aan op twee mooie gebieden. De meeste vindt u nabij de beroemde stad Pisa. Maar dichter bij de Zuid-Franse grens vindt u ook twee verblijven van ons. De prachtige vakantievilla Casa Bianca en het vakantiehuis Casale Olivo. U bent vanuit deze adresjes in no time in Nice, Cannes en Monaco! Voor het typische Italiaanse sfeertje kunt u in Ligurië naar:

  • Casa Luna
  • Casala Paolo
  • Appartement Rosa
  • Casale Limone

Bent u al overtuigd?

Canalini Blu helpt u graag uw ideale vakantie te realiseren. Bekijk ons aanbod. Ook voor wintersport in de Dolomieten. Er zit geheid een vakantiehuis voor u tussen! Bel 038-4650533 als u vragen heeft. Bij Canalini Blu vindt u het ideale vakantieadres voor uw zomervakantie in Ligurië!

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!