Villa

Een écht luxe vakantie viert u natuurlijk in een villa. Helemaal privé. Op het mooiste stukje Italië. Via Canalini Blu kan dat. Wij verhuren diverse villa’s in de mooiste gebieden van Italië. Elke villa toont mooie, kenmerkende Italiaanse sfeerelementen. Dat komt omdat al onze villa’s onder het agriturismo principe vallen. U weet daardoor zeker dat u in een goed onderhouden villa verblijft, gebouwd naar de originele Italiaanse tradities. In een rustige omgeving, met respect voor natuur en cultuur. U hoeft echter niet te vrezen voor een saaie vakantie. Nabij al onze villa’s vindt u volop vertier. Van de mooiste stranden tot de gezelligste dorpen. Ook indrukwekkende steden als Rome, San Marino, Pisa en Florence liggen op enkele minuten rijden. Kortom, wacht niet te lang. Boek vandaag nog uw droomreis!

Overal in Italië een villa van Canalini Blu

Graag vertellen wij u meer over Canalini Blu. Deze samenwerking is al in 2001 opgericht door Renato en Sylvia Canalini. Zij wilden unieke accommodaties verhuren in provincie ‘De Marche’. Hier komt Renato oorspronkelijk vandaan. De reden voor het verhuren van deze nieuwe vorm van verblijven was omdat zij Italië wilden verrijken met vakantieaccommodaties die níet door het massatoerisme overlopen werden. Hun plan bleek enorm populair. Toen bedachten ze: er zijn natuurlijk mensen die graag ook elders in Italië een villa willen huren. Vanuit De Marche verlegden zij toen hun grenzen. In steeds meer gebieden bieden zij nu villa’s aan. Zoals Toscane, Umbrië en Ligurië. Ook voor u is een ideale villa te vinden. Bekijk snel ons aanbod!

Persoonlijke wensen

Omdat het verhuren van de villa’s puur via Renato en Sylvia verloopt, kunnen wij prima rekening houden met uw wensen. Neem telefonisch contact met ons op. Wij bespreken dan graag uw wensen met u door. Uit ons grote aanbod vakantievilla’s vinden wij geheid uw perfecte villa.

Hierbij nog even enkele belangrijke voordelen van een villa via Canalini Blu:

  • Gelegen in een prachtige, rustige omgeving
  • Dichtbij stranden, steden en bezienswaardigheden
  • Privé vakantieverblijf met privé zwembad
  • Makkelijk te reserveren via gebruiksvriendelijke reserveringsmodule
  • Zorgeloos genieten van een ontspannen vakantie

Villa

Vol = vol

De vakantievilla’s van Canalini Blu zijn ontzettend populair. Dat begrijpt u na bovenstaande uiteraard wel. Bent u ook geïnteresseerd in zo’n uniek vakantieverblijf? Wilt u zich ook als een VIP wanen op vakantie? Boek dan nu uw droomvakantie! Immers, vol = vol! Bel voor meer informatie naar 038-4650533. Wij hebben de ideale villa voor uw droomvakantie!

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!