Casa Vistamare

staticmap

Provincie: Marche


Plaats: Loreto


Accommodatie: Vrijstaand huis


Max. personen: 4


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Tel.: 038-4650533
Mobiel: 06-19410442
E-mail: info@canaliniblu.nl

Foto’s

Algemene informatie

4 pers.

(ca. 1450 km vanaf Arnhem)

Vrijstaande villa rustig gelegen aan de rand van het gezellige badplaatsje Porto Recanati en op de eerste heuvel vanaf het strand. Magnifiek uitzicht op zowel de zee als de heuvels. De zee van de schilderachtige baai de Riviëra del Conero is vanaf het balkon te zien en een bezoekje aan één van de mooie baaitjes is zéér zeker de moeite waard!! Het schiereiland de Monte Conero is tevens een beschermd natuurgebied en wordt door vele Italië bezoekers zéér gewaardeerd!

Te huur is de zeer ruime en goedverzorgde boven etage van dit huis dat rondom 4 ruime balkons/terrassen heeft met in de verte de zee. Het huis ligt op ca. 700 meter van het strand.

Vanuit het huis zijn ook mooie fiets en autotochtjes te maken door het prachtige landschap met zijn vele middeleeuwse dorpjes en stadjes.

Dichtbij gelegen zijn de gezellige badplaatsje Sirolo, Numana, Marcelli en Porto Recanati waar u heerlijk kunt flaneren langs de boulevard.

Via een eigen opgang en binnentrap komt u in het appartement en op de tussen etage wonen de vriendelijke eigenaren die U een absolute privacy bieden.

* Vliegen vanaf Weeze (Dusseldorf) naar Ancona! www.ryanair.com 

 

.

Appartementen in Casa Vistamare

Casa Vistamare

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€695

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!