Over Canalini Blu

Beste vakantieliefhebbers,

Heel graag stellen wij ons aan u voor. In 2001 besloten wij, Renato en Sylvia Canalini, om vakantieaccommodaties te gaan verhuren in het door ons zó geliefd land, Italië. We zijn hiermee begonnen in de provincie “De Marche “, een nog niet door massatoerisme ondekt gebied, waar Renato van oorsprong vandaan komt.

Waarom Canalini Blu?

Grenzen verleggen

Van het welbekende en romantische Toscana tot aan het aangrenzende grilliger Umbrië

Persoonlijke aandacht

Bij ons krijgt u advies op maat en proberen wij zo veel mogelijk vakantiewensen van u in vervulling te laten gaan.

Ruime keuze

Op onze website vindt u een ruim aanbod aan accommodaties die door ons met zorg geselecteerd zijn.

Grenzen verleggen

Omdat het werk ons zoveel plezier gaf, zijn we onze grenzen letterlijk en figuurlijk gaan verleggen naar andere gebieden. Neem bijvoorbeeld het welbekende, romantische “Toscane”. Of het eraan grenzende, wat grilliger “Umbrië”. Ook in deze prachtige provincies zijn we begonnen met de verhuur van accommodaties. Na enige tijd was onze nieuwsgierigheid naar een nog vrij onbekend gebied, “Ligurië ” genoemd, zo toegenomen dat we besloten er een bezoek te brengen. Ons hart was gestolen… Vooral het beeldschone gebied dat de “Cinque Terre” heet, is een échte aanrader! Sinds 2004 verhuren we ook hier enkele fraaie accommodaties.

Onze kracht

Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht voor u als onze cliënt. Graag delen wij met u het heerlijke “Italië-gevoel” en proberen wij met een door ons op maat gegeven advies zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw vakantiewensen.

Ons aanbod

Op onze site www.canaliniblu.nl krijgt u aan de hand van prachtige kleurenfoto’s en levendige beschrijvingen een duidelijk beeld van de door ons met zorg geselecteerde accommodaties. Ons aanbod in accommodaties blijft zich uitbreiden doordat wij jaarlijks meerdere keren in Italië zijn. Blijft u daarom vooral regelmatig onze website bezoeken! Voelt u zich bovendien vrij om ons te bellen bij vragen of voor een persoonlijk gesprek of advies.

Wij wensen u alvast een aangenaam verblijf in het heerlijke, zonnige Italië!

Renato en Sylvia Canalini.

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!