Agriturismo

Een bijzondere vakantie boeken?

Bent u op zoek naar een bijzondere manier van vakantie vieren in Italië? Op een manier waarop u Italië op zijn puurst leert kennen? Kies dan eens voor een agriturismo. Dit is een Italiaans vakantieverblijf op een landgoed of boerenbedrijf. Canalini Blu biedt meerdere accommodaties in de mooiste streken van Italië. Kijk eens op onze website voor een overzicht van onze agriturismo accommodaties of neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is een agriturismo?

Vaak is een agriturismo een nog in werking zijnde boerderij. Op het bijbehorende land staan verschillende vakantiewoningen, met een gemeenschappelijk zwembad. Er zijn verschillende soorten agriturismo. Van enorme landgoederen met zwembad, of een klein boerenbedrijf met moestuintjes waar van alles wordt geproduceerd. Denk aan olijven, wijn, honing en kaas. Bij ontbijt lunch en diner kunt u vaak kiezen uit verschillende streekgebonden producten die worden geserveerd. En wat dacht van gezellige culinaire avonden die er worden georganiseerd? Gezelligheid, lekker eten en drinken en genieten staan hoog in het vaandel bij een agriturismo in Italië.

Bereikbaarheid

De mooie streken in Italië zijn vaak makkelijk bereikbaar met de auto. Maar u kunt natuurlijk ook altijd het vliegtuig pakken en een auto huren. Op die manier heeft u de tijd om de omgeving van het agriturismo te ontdekken. Onze accommodaties liggen op mooie, idyllische plekken. Maar ook in de buurt van heerlijke stranden. En vergeet ook de middeleeuwse stadjes en lieflijke dorpjes niet die Italië rijk is. U kunt heerlijk langs de mooie stranden flaneren en souvenirtjes kopen in de winkeltjes nabij uw verblijfplaats. Bent u al overtuigd?

Kiest u ook voor Canalini Blu?

Door de persoonlijke achtergrond, het regelmatige bezoek ieder jaar aan het land en de liefde voor Italië in het algemeen, zijn Renato en Sylvia Canalini bij uitstek geschikt als vakantiebemiddelaars voor uw agriturismo vakantie. Als geen ander weten zij te vertellen over de mooie streken van Italië.

Zij kunnen uw tips en adviezen geven.

  • De mooiste vakantiehuizen, op de mooiste plekken
  • Persoonlijke aandacht en service
  • Gespecialiseerd in Italiaanse vakanties
  • Scherpe tarieven voor uw vakantie
  • Wij komen zoveel mogelijk tegemoet aan uw vakantiewensen!

agriturismo

Boek nu uw vakantie!

Canalini Blu hoopt u ervan te hebben overtuigd dat wanneer u een onvergetelijke vakantie in Italië wilt boeken, u bij ons aan het juiste adres bent. Voor meer informatie over agriturismo belt u ons op telefoonnummer: 038-4650533.

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!