Appartement

Voor ieder wat wils

Vanuit uw eigen appartement genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. De uitgestrekte landschappen, heet aangename klimaat, cultuur en uiteraard de culinaire keuken. Dat maakt Italië geschikt voor elk soort bezoeker. Of u nu voor een actieve vakantie gaat, een strandvakantie wilt of op wintersport wilt: Italië heeft het allemaal in huis. Hoe ervaart u het Italiaanse leven nu beter dan tijdens een verblijf in uw eigen, luxe appartement? Canalini Blu verhuurt de mooiste appartementen in de mooiste regio’s van Italië. Vraag eens naar onze mogelijkheden.

De charmes van het land

Kiest u voor een appartement van Canalini Blu, dan kiest u voor kwaliteit. Wij hebben verschillende accommodaties verspreid over het hele land. Van de Dolomieten tot aan Campania. Elke streek heeft zijn eigen charmes. Toscane biedt glooiende heuvels met olijfbomen en wijnranken. Trentino is daarentegen weer uitermate geschikt als wintersportgebied. Weet u niet precies in welke regio u een appartement zou willen huren? Neem gerust contact op met Canalini Blu.

Liefde voor Italië

Vanuit de liefde voor Italië, de Italiaanse achtergrond van Renato Canalini en de passie voor het werk in vakantiebemiddeling, zijn Renato en Sylvia Canalini in 2001 begonnen met het verhuren van vakantiehuizen en appartementen onder de naam Canalini Blu. Inmiddels breidt het aanbod aan vakantiehuizen en appartementen nog steeds uit. Renato en Sylvia brengen ieder jaar zelf nog meerdere malen een bezoek aan Italië en weten nog steeds de geheimen van het Italiaanse land te ontdekken. De kracht van dit bedrijf uit zich in de persoonlijke ervaringen met het land, de aandacht voor u als cliënt en het enthousiasme om het echte Italië-gevoel met u te delen. Kiest u ervoor een appartement bij Canalini Blu te huren? Dan kiest u voor het beste van Italië.

Onze vakantieverblijven

Canalini Blu biedt accommodaties aan in de mooiste streken van Italië. Zo vindt u ook vakantieverblijven van ons in onder andere:

  • Marche
  • Ligurië
  • Toscane
  • Umbrië
  • Lazio

Appartement

Uiteraard is het mogelijk om in een van deze streken een appartement te huren. Voor een overzicht van alle appartementen raden wij aan een kijkje verder te nemen op onze website of telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij een appartement voor u kunnen reserveren.

Geniet van uw vakantie!

Bent u klaar om uzelf onder te gaan dompelen in de wereld van het mooie Italië? Genieten van een welverdiende vakantie in uw eigen appartement? Neem contact met Canalini Blu op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Bel ons op 038-4650533 en boek een appartement!

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!