Vakantiehuizen Campania

Casa Giglio

 4 personen

 1 slaapkamer

Vanaf €695/per week

Casa Piccola

 2 personen

 1 slaapkamer

Vanaf €695/per week

Vakantie in Italië

Wilt u dit jaar vakantie vieren in een vakantiehuis in het pittoreske Campania? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Canalini Blu. Wij bieden vakantieaccommodaties in Italië aan vanuit het agriturismo principe. Bent u hier nog niet bekend mee? Wij leggen het concept u graag uit. Agriturismo betekent dat u verblijft in een traditionele Italiaanse hoeve. Uw vakantieaccomodatie biedt u daardoor die echte Italiaanse sfeer. Zoals u deze kent uit de romantische klassieke films en memorabele boeken. Kijk snel of wij ook een appartement naar uw gading aanbieden!

Campania heeft u veel te bieden

Sprookjesachtig Campania ligt op slechts 1800 kilometer van Arnhem. Dat betekent dat u Campania in één tot twee dagen kunt bereiken per auto. Gezellig, met misschien een praktische overnachting onderweg. Maar u kunt natuurlijk ook makkelijk een vliegtuig naar uw vakantiehuis pakken. U kunt in deze regio immers altijd nog een auto huren. Bent u eenmaal gearriveerd bij uw vakantieaccomodatie? Dan zijn er legio recreatiemogelijkheden. Campania ligt op een plek vol poëzie. U geniet vanuit uw appartement van het mooie uitzicht op de Golf van Salerno. Ook het prachtige berglandschap ligt binnen handbereik. In no time bent u in Erchie. En u bent maar enkele minuten van Cetara verwijderd! Tot slot biedt deze prachtige omgeving u de mooie gelegenheid om de Amalfi kust te ontdekken. Kortom, Campania biedt voor ieder wat wils. Gaat u liever wintersport in de Dolomieten vieren? Ook daar biedt Canalini Blu een ideaal appartement voor uw vakantie aan.

Canalini Blu: uw partner in vakantie

Sinds 2001 verhuren Renato en Sylvia Canalini agriturismo vakantieaccommodaties. Het begon vanuit de lieflijke provincie ‘De Marche’, maar wijdde al snel uit naar de omliggende streken. Waaronder het mooie Campania. Vraag Renato en Sylvia gerust om meer informatie over de omgeving, tijdelijke evenementen en allerhande tips. Zij helpen u graag verder uw zomervakantie nog bijzonderder te maken.

Interesse in een ander gebied?

Canalini Blu biedt accommodaties aan in de mooiste streken van Italië. Zo vindt u ook vakantieverblijven van ons in onder andere:

  • Marche
  • Ligurië
  • Toscane
  • Umbrië
  • Lazio
  • Campania
  • Zuid Tirol/Trentino

Zin in vakantie?

Neem snel contact met Canalini Blu op als u vragen heeft over onze accommodaties. Bel snel 038-4650533 voor meer informatie! Wij hebben voor u het ideale vakantieadres voor uw strandvakantie in Campania!

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!