Casale Orvieto

staticmap

Provincie: Lazio


Plaats: Orvieto


Accommodatie: Agriturismo


Max. personen: 6


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Tel.: 038-4650533
Mobiel: 06-19410442
E-mail: info@canaliniblu.nl

Foto’s

Algemene informatie

2 t/m 6 pers.

Deze Agriturisme is mede dankzij de familiere sfeer, de plaats voor allen die een vakantie willen doorbrengen in een bio-boerderij op de grens Umbrië/Lazio/Toscane, temidden van de typerende geuren, kleuren en de rust van het échte leven op het land.

*De ligging is slechts op 130 km van Rome en heel goed te bereiken met de trein vanaf Orvieto!! Het meer van Bolsena is op slecht 14 km van het huis!!

De boerderij stamt uit de 18de eeuw en werd in het jaar 2004 volledig gerestaureerd. Voor de restauratie werden enkel materialen uit dezelfde eeuw gebruikt, met als doel de oorspronkelijke structuur en sfeer te behouden. In het oorspronkelijke huis gebouwd met natuursteen zijn zo 5 eenvoudige maar sfeervolle ingerichte appartementen ontstaan.

Oude boerenmeubels, gordijnen met borduursels, fijne stoffen en schilderijen completeren de inrichting en geven onze gasten een warm en gezellig gevoel. De authentieke boerderij biedt haar gasten tevens een gemeenschappelijke ruimte met bijbehorende keuken en open haard, die ruimte biedt voor b.v. het proeven van eigen produkten van het huis.

Voor diegenen die liever in de open lucht eten zijn er tafels en stoelen op de bij de appartementen behorende terassen en andere ruime groengedeeltes.

Op warme zomerdagen kunt u in de schaduw van de eeuwen oude bomen uitrusten, terwijl uw blik zich verliest in de ontelbare kleurenschakeringen van het regionale landschap van Orvieto – of u neemt een verfrissende duik in het zwembad. Kortom ideaal voor mensen die niet persé luxe maar een landelijke authentieke sfeer zoeken.

*Op zondagmorgen (na aankomst) grátis ontbijt met eigen producten voor iedereen! (vrijblijvend)
s’middags (rond 12.00) mogelijkheid tot het bezoeken van de geitenboerderij waar héérlijk biologische huisgemaakte kaasjes (vrijblijvend) kunnen worden gekocht!
*Op dinsdagavond rond 19.00 kan er een gezellige barbeque worden georganiseerd. De eigenaar zorgt voor zeer goede qualiteit vlees van Italiaanse productie en de gasten zorgen zelf voor de bijlage, tafels, stoelen en drinken (tegen vergoeding en vrijblijvend). Runder T-bonesteak van 500 g. ca. € 10,-/€ 11,- p/p. Varkenssteak € 5,-/€ 6,- p/p. Voor de kinderen heerlijke Italiaanse sousijsjes van € 0,80 per stuk. Al het vlees wordt door Sante de eigenaar zélf klaargemaakt op de BQ!!
*Op woensdag of donderdagavond kan een leuke boottocht georganiseerd worden op het Bolsenameer. Kosten € 150,- voor max. 10/11 personen en duurt ca. 2,5 uur.
* Op donderdagavond rond 19.00 uur gemeenschappelijke dinee met pizza (in de houtbarbeque), pasta en groente. Vrijblijvend en in overleg met de gasten (gedeelde kosten ca. € 15- p/p. Korting voor kinderen onder de 12 jaar en excl. drinken).

.

Appartementen in Casle Orvieto

Casale Orvieto – l’Orciolano

  • 3 personen
  • 1 slaapkamers
Vanaf

€520

/per week
Bekijk

Casale Orvieto – Il Granaio

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
Vanaf

€920

/per week
Bekijk

Casale Orvieto – Lo Stradone

  • 5 personen
  • 1 slaapkamers
Vanaf

€595

/per week
Bekijk

Casale Orvieto – La Torretta

  • 4 personen
  • 1 slaapkamers
Vanaf

€620

/per week
Bekijk

Casale Orvieto – Il Castagno

  • 6 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€880

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!