Forte Sorgnano

staticmap

Provincie: Umbrië


Plaats: Gualdo Cattaneo


Accommodatie: Agriturismo


Max. personen: 6


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Tel.: 038-4650533
Mobiel: 06-19410442
E-mail: info@canaliniblu.nl

Foto’s

Algemene informatie

6 pers.

(ca. 1450 km vanaf Arnhem)

De prachtige Agriturismo Forte Sorgnano is gelegen in het midden tussen Assisi en Perugia, Todi en Montefalco.
De boerderij dateert uit de vorige eeuw. Na een uitgebreide renovatie heeft de boerderij nu kamers én appartementen 2 + 2 en 4 + 2, die uniek zijn vanwege de schoonheid van het interieur en de natuurlijke omgeving waarin de boerderij gelegen is.
De residentie ligt midden in de ongerepte natuur, op de top van een heuvel, op een hoogte van vierhonderdvijftig meter.
De boerderij is uniek vanwege de ligging en het uitzicht. Forte Sorgnano biedt u de mogelijkheid van een vakantie midden in de natuur, waar u kunt genieten van gezond eten en lokale wijnen. (3,5km over een onverharde weg die in een goede staat is).

U zult worden ontvangen door de eigenaars van Forte Sorgnano om u te verwelkomen. U wordt ontvangen in een huiselijke omgeving, waar de eigenaren ook wonen, zonder dat u uw privacy en uw onafhankelijkheid hoeft op te geven.

Het restaurant biedt plaats aan max. 80 personen (40 binnen en 40 buiten) met uitzicht op de tuinen en het terras biedt de gasten een prachtig uitzicht op de ongerepte Umbrische heuvels.

Forte Sorgnano beschikt ook over een boerderij met dieren, die onderdak geeft aan de geiten Miele & Bebè, de varkens Ciro en Concietta en zelfs aan konijnen, ganzen, kippen, parelhoenders en eenden.

Elke ochtend zal de boer blij zijn om u te begeleiden naar de boerderij waar u aan onze lieve dieren kunt voeden en verse eieren voor het ontbijt kunt rapen.

Kinderen kunnen zich vermaken door “boer voor een dag” te zijn, hooi te geven aan de geiten en de konijnen, maïs aan de varkens en vogelzaad aan de kippen en de ganzen.
De boerderij is het ideale, kindvriendelijke, vakantieverblijf in Umbrië, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Hier bij Forte Sorgnano hebben we voor de kinderen een speeltuin met een klein houten gebouwtje.

Kookcurses: Wilt u leren hoe u de meest beroemde pastagerechten en traditionele Umbrische gerechten kunt koken? Forte Sorgnano biedt u de kans om dat te doen. Onder begeleiding van een ervaren persoon kunt u “zelfgemaakte pasta”bereiden voor een onvergetelijke maaltijd, met de smaken en geuren van dit land. De voldoening om iets meer over de culinaire specialiteiten van Umbrië te weten is goed te combineren met het plezier van het consumeren ervan!

.

array(11) { ["based_on"]=> string(6) "region" ["types"]=> string(0) "" ["region"]=> string(14) "forte-sorgnano" ["place"]=> string(0) "" ["province"]=> string(0) "" ["order"]=> string(4) "DESC" ["max_posts"]=> string(0) "" ["el_class"]=> string(0) "" ["columns"]=> string(8) "col-md-4" ["show_services"]=> string(4) "true" ["show_excerpt"]=> string(4) "true" }

Appartementen in Forte Sorgnano

There are no posts to display

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!