Villa La Guardata

staticmap

Provincie: Toscane


Plaats: Castiglion Fiorentino


Accommodatie: Villa


Max. personen: 10


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Tel.: 038-4650533
Mobiel: 06-19410442
E-mail: info@canaliniblu.nl

Foto’s

Algemene informatie

NIEUW!

 

4 tot 10 pers.

Villa La Guardata is prachtig panoramische gelegen (350m hoogte) en omgeven door olijfbomen en met uitzicht op het nabijgelegen stadje Castiglion Fiorentino (op 2 km afstand).

Het ligt in de mooie Valle di Chio en is hét ideale startpunt om gemakkelijk met de auto (of trein) de mooiste kunststeden van Toscane te bereiken zoals Florence (90km), Siena (70km), Arezzo (18km), het beroemde wijnstadje Montepulciano, Cortona (10km), San Gimignano, Montalcino en Pienza en gerenommeerde toeristenoorden in Umbrië zoals Perugia (45km), Assisi (90km) en Gubbio. Niet ver weg zijn de thermale gebieden van Rapolano, Bagno Vignoni en Chianciano voor onvergetelijke momenten van ontspanning.

Het imposante stenen landhuis was van oorsprong van een adellijke Toscaanse familie daterend uit 1100 en werd gerestaureerd in 1996 en omgetoverd tot vakantievilla. Met behoud van de originele buitenmuren van de villa, zijn er binnen 2 onafhankelijke appartementen gecreëerd waar nog veel authentieke elementen te zien zijn. Het heerlijk zwembad van 10 x 5 meter is omgeven door een goed onderhouden tuin met veel mediterrane kenmerken.

Villa La Guardata kan worden gehuurd als één villa met privézwembad voor een groot gezin, omdat het gemeenschappelijke ruimtes biedt aan maximaal 10 personen (zoals de grote woonkamer op de begane grond en het buiteneetgedeelte), maar het is ook mogelijkheid één van de appartementen te huren.

Er is tevens mogelijkheid voor wijn- en olieproeverijen tot druivenoogst, van excursies in de prachtige Toscaanse heuvels tot een authentiek middeleeuws diner, tot het organiseren van droomhuwelijken! Uw verblijf bij La Guardata zal bijzonder en onvergetelijk zijn.

Appartementen in Villa la Guardata

La Guardata A

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€1625

/per week
Bekijk

La Guardata B

  • 6 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€1750

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!