Il Podere

staticmap

Provincie: Toscane


Plaats: Montespertoli Florence


Accommodatie: Agriturismo


Max. personen: 7


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Tel.: 038-4650533
Mobiel: 06-19410442
E-mail: info@canaliniblu.nl

Foto’s

Algemene informatie

Dit sfeervolle 17e-eeuwse huis Il Podere is gelegen in het schilderachtige landschap van de Toscaanse heuvels en tóch maar 30 min. van Florence!  Vanaf het huis zijn prachtige uitzichten te bewonderen vanaf uw privé terras die beide appartementen rijk is.

Het zwembad (7.25×4.60×1.20), open van half mei tot eind September biedt een prachtig uitzicht en de stenen BQ staat tot uw beschikbaar.

De Podere bestaat uit het “hoofdhuis” en een volledig onafhankelijke Dependance geschikt voor 4 personen. Het huis, daterend uit de zeventiende eeuw, heeft een mooie traditionele bouwstijl en is gerestaureerd met behoud van de originele kenmerken, zowel binnen als buiten. De twee aanwezige accommodaties zijn zeer ruim (100 vierkante meter en 70 vierkante meter), en hebben beiden een satelliet-tv, Wi-fi, wasmachine. Elk heeft zijn eigen buitenruimte met tafel en stoelen zodat u lekker buiten kunt eten. Het appartement in het huis op de begane grond heeft geen architectonische barrières voor gehandicapten.

Gasten kunnen de eigen gemaakte olijfolie en wijn proeven en kopen.

Het centrum van Montespertoli ligt op 2 km van de Podere. Met de auto bent u in 30 minuten in Florence. Binnen een uur zijn ook de belangrijke steden te bereiken zoals Pisa, Siena, Lucca, S. Gimignano en Volterra.

Een paar reacties van gasten:

“……We hebben een heerlijk week gehad bij de Podere en we komen zéker nog eens terug….. ”

“Sfeervol en goed verzorgd huisje en een erg vriendelijke gastvrouw. We werden door haar zelfs nog verrast met wijn, tomaten uit eigen tuin en zelfgebakken zoetigheden! Wat we echt een plus vonden was de ruimte in het huisje en de buitenruimte.
We reizen dinsdag terug vanuit Bologna en genieten nog na van ons verblijf op podere. Dank en we komen zeker bij je terug!…….”.

 

*Als het weer het toelaat is het zwembad vanaf half Mei geopend.

Appartementen bij Il Podere

Il Podere-App. 2+1 pers.

  • 3 personen
  • 1 slaapkamers
Vanaf

€670

/per week
Bekijk

Il Podere-Dependance

  • 4 personen
  • 1 slaapkamers
Vanaf

€670

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!