Casale del Sorriso

staticmap

Provincie: Toscane


Plaats: Cortona


Accommodatie: Villa voor alleengebruik


Max. personen: Zaterdag


Aankomstdag: Typ hier


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Mobiel: 0619410442
E-mail: info@canaliniblu.nl
Tel.: 038 - 4650533

Foto’s

Algemene informatie

5+ 2 pers. (kinderen tot 12 jaar)

(ca. 1400 km vanaf Arnhem)

Dit héérlijk 17de eeuwse huis is voor allééngebruik en heeft tevens een privé zwembad tot uw beschikking!

Het is gelegen bij het beroemde stadje Cortona, heerlijk tussen de olijfbomen en met een prachtig panoramisch uitzicht over de vallei met in de verte het Trasimenomeer.
Het huis heeft veel van zijn originele antieke elementen behouden wat het huis zéér bijzonder maakt zoals de oude terracottavloer, de houten balken plafonts en openhaard.
Het huis bestaat uit 2 etages en hebben elk een eigen ingang, keuken, badkamer en slaapkamer maar het huis wordt in zijn geheel aan één huurder verhuurd zodat het gehele huis, tuin en zwembad voor alleengebruik is. Ideaal dus als u met meerdere stellen komt.

 

Een paar reacties:

“…….Ik wil je nog ontzettend bedanken voor de TOP-service! Wij zijn in augustus last-minute op vakantie gegaan naar Toscane. Onze villa Casale del sorriso was echt een paradijs. Wat een prachtige plek, geweldig huis en heerlijk zwembad (dat iedere dag werd schoongemaakt door de eigenaar)! Wij hebben echt super genoten. Bij een volgende vakantie in Italië komen we zeker bij je terug!!…..”

 

“…..Weer terug in Nederland willen wij laten weten dat wij een fantastische vakantie bij Casale del Sorriso hebben gehad. Wat een droomplek! Dat was na alle gedoe met Meridiana heerlijk aankomen: een prachtig huis, met moestuin, geweldig uitzicht en attente presentjes van Monia (zelfgemaakte jam, honing en melk voor de koffie) We hebben twee fantastische weken gehad in Toscane, genoten van de natuur, het zwembad (elke dag mooi weer en gemiddeld 35 graden) en de cultuur. Florence, Cortona, Arezzo, Siena, Montepulciano, San Gimignano en Isola Maggiore in het Lago Trasimeno. We kijken terug op een fijne tijd in Toscane en hebben jullie website al aan diverse vrienden doorgegeven……..”

.

Casale del Sorriso

Casale del Sorriso

  • 7 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€695

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »