Borgo Santo Stefano

staticmap

Provincie: Toscane


Plaats: Castiglion Fiorentino


Accommodatie: Villa


Max. personen: 12


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Tel.: 038-4650533
Mobiel: 06-19410442
E-mail: info@canaliniblu.nl

Foto’s

Algemene informatie

NIEUW!

 

12 pers.

Het mooie landgoed Borgo Santo Stefano met zwembad is gebouwd rond 1850 en gelegen op een panoramische positie met uitzicht op de hele Valle di Chio, op 7 km van de stad Castiglion Fiorentino (Arezzo).

Dit landgoed is het ideale startpunt om gemakkelijk met de auto (of trein) de mooiste kunststeden van Toscane te bereiken zoals Florence(90km), Siena(70km), Arezzo(18km), het beroemde wijnstadje Montepulciano, Cortona(10km), San Gimignano, Montalcino en Pienza en gerenommeerde toeristenoorden in Umbrië zoals Perugia(45km), Assisi(90km) en Gubbio. Niet ver weg zijn de thermale gebieden van Rapolano, Bagno Vignoni en Chianciano voor onvergetelijke momenten van ontspanning.

Het grote huis is volledig gerenoveerd en voltooid in 1998. Er zijn twee mooie appartementen gecreëerd en ook is er een beeldig vrijstaande huisje “Il Granaio” ontstaan.

Het landhuis is omgeven door een mooie riante tuin waardoor individuele wooneenheden kunnen genieten van onafhankelijke ruimtes en vrij gebruik kunnen maken van het zwembad van 10 x 5 m. die centraal gelegen is. In de tuin staat een grote stenen barbecue voor de gasten. De garage is opgedeeld in 3 parkeerplaatsen. Ondergedompeld in het groene Toscaanse platteland, biedt het gehele landhuis plaats aan 12 tot 14 personen.

Appartementen in Borgo Santo Stefano

Borgo Santo Stenano – Casa Fufigna 1

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€1375

/per week
Bekijk

Borgo Santo Stefano – Casa Fufigna 2

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€1125

/per week
Bekijk

Borgo Santo Stefano – Il Granaio

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€1625

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!