Agriturismo Lisa

Provincie: Toscane


Plaats: Dicomano-Firenze


Accommodatie: Agriturismo


Max. personen: 6


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Tel.: 038-4650533
Mobiel: 06-19410442
E-mail: info@canaliniblu.nl

Foto’s

Algemene informatie

Nieuw!

 

Agriturismo Lisa wordt omringd door de groene heuvels van Florence (op 40 km van het huis). Op 2 km ligt het dorp Dicomano dat reeds dateert uit 1103! Geen wonder dat hier overblijfselen van Etruskische en Romeinse beschavingen zijn gevonden! De omgeving kent een rijke traditie op gebied van gastronomie maar wat betreft goede wijnen voelt bijvoorbeeld de Chianti Rufina zich hier helemaal thuis. Zo kun je proeverijen doen in de kelders van Fattoria il Lago en met een beetje geluk kom je verrassende witte wijnen tegen en de beste Vin Santo van het land (gemaakt op het landgoed Frascole).

In de groene weiden die Agriturismo Lisa omringen grazen koeien en kalveren wat de sfeer extra landelijk maakt. Het riante zwembad (6×12 meter ) grenst aan een olijfboomgaard waar jaarlijks heerlijke olijfolie uit geproduceerd wordt.

Het huis bestaat uit 4 goed verzorgde appartementen, te huur voor gasten en de hoofdvilla waar de vriendelijke eigenaren wonen.

De appartementen zijn onlangs gerenoveerd en geschikt voor 4 tot 5 personen.

Elk appartement heeft een eigen buitenruimte met tafel en stoelen om lekker buiten te eten. De gasten delen een stenen barbecue, een prachtige biljartzaal en het zwembad, waar elk appartement zijn eigen parasol met ligbedden en tafel heeft. Het zwembad ligt op een hoger niveau dan het huis zodat u een prachtig uitzicht op de Toscaanse heuvels heeft.

Door de gemakkelijke weg-en spoorverbindingen kunt u de grote steden van Toscane te bereiken zoals Florence, Fiesole, Pisa, Siena, Arezzo en vele kleine middeleeuwse dorpjes. Rond het huis treft men wandelpaden, Etruskische archeologische opgravingen en fietspaden aan voor mooie excursies.

 • Er is een ontbijtservice aanwezig die direct in het appartement wordt geserveerd. De service kost €8,- per dag per gast (kinderen tot 4 jaar gratis).
 • Eén keer in de week maken de eigenaren een héérlijke pizza voor u klaar waarvan u kunt genieten in de ingerichte ruimte naast de appartementen. Ook zal er 1 x per week een barbecue avond zijn. De service wordt alleen in het hoogseizoen aangeboden (pizza avond optioneel en € 10,- p/p. Voor de BQ avond een nader overeen te komen bedrag)

Commentaar van gasten:

“Lisa & Paolo zijn twee geweldige gastheren die ons verblijf zeer aangenaam hebben gemaakt. Ze waren altijd beschikbaar om ons te helpen en we hebben genoten van de gesprekken die we met hen hadden.
Ze hebben op een avond ook fantastische pizza’s gebakken en dat waren de beste van onze Italië-reis!
We hebben genoten van de rustige accommodatie en de prachtige omgeving en zullen het zeker aanraden aan onze vrienden en familieleden die van plan zijn Toscane te bezoeken.
Heel erg bedankt!”

Appartementen bij Il Podere

Agriturismo Lisa-Pizza avond

 • 19 personen
 • 1 slaapkamers
Vanaf

€10

/per week
Bekijk

Agriturismo Lisa-App. Serena 4 pers.

 • 4 personen
 • 2 slaapkamers
Vanaf

€560

/per week
Bekijk

Agriturismo Lisa-App. Melograno 5 pers.

 • 5 personen
 • 3 slaapkamers
Vanaf

€630

/per week
Bekijk

Agriturismo Lisa-App. Girasole 6 pers.

 • 6 personen
 • 3 slaapkamers
Vanaf

€630

/per week
Bekijk

Agriturismo Lisa-App. Tulipano 4 pers.

 • 4 personen
 • 2 slaapkamers
Vanaf

€595

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!