Panna cotta

4-6 personen

Ingrediënten

  • 500 g slagroom
  • 1 vanillestokje
  • 50 g suiker
  • 2 blaadjes witte gelatine

Bereidingswijze

*De blaadjes gelatine inweken in koud water. De slagroom in een pan doen. Het vanillestokje opensnijden en de merg eruit schrapen. Het merg met het stokje en de suiker bij de slagroom doen. Langzaam verhitten en ongeveer 15 min. zachtjes laten koken.

*De pan van het vuur nemen en het vanillestokje verwijderen. De geweekte gelatine drijfnat in de pan doen en al roerend laten oplossen. Het roommengsel in 4-6 met koud water omgespoelde vormpjes scheppen en in de koelkast 3-4 uur op laten stijven.

*De roompuddinkjes omkeren op desertbordjes en overgieten met karamelsiroop of garneren met vruchten.

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!