Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
105 berichten.
L. M. L. M. schreef op 23 juni 2013 om 12:03:
Beste Sylvia, Wou even laten weten dat we een heerlijk verblijf hebben gehad bij Podere Campinovi. Prachtige locatie, heerlijke huisjes helemaal goed. We hadden zelfs deksels op de pannen!!! Het enige wat ik wou zeggen en is echt opbouwend bedoeld het zou heel leuk zijn als er een map of zoiets zou liggen met wat informatie over de omgeving. Waar supermarkten zijn, pinapparaten enz. Dit ook zeker omdat de eigenaren er ook maar heel weinig zijn en geen Engels of iets anders spreken. Wij kwamen laat aan op de zaterdag door druk verkeer. We hadden gehoopt dat we iets te drinken zouden kunnen kopen daar. Misschien iets voor de toekomst. Zeker een aanrader omdat de weg er heen niet één is die je even doet!!!! Wij moesten nog weer wat halen waar we geen zin in hadden natuurlijk. kijk maar wat jullie er mee doen. ik wou het even vertellen.
K. K. schreef op 23 juni 2013 om 12:01:
K. We hebben een heerlijke week gehad bij La Quiete. Emanuela is echt goud waard! grt. K.
H.R. H.R. schreef op 23 juni 2013 om 11:58:
H. R. Dit weekend zijn we teruggekeerd van een heerlijke week Case al Sole. Het verblijf met kinderen en kleinkinderen (in totaal 17 in getal) en de ontvangst en bejegening door 'commandante' Stefano en zijn echtgenote hadden niet beter kunnen zijn. We kijken op deze viering van onze 50 jarige bruiloft met veel plezier en grote dankbaarheid terug. Ook u heeft bij de voorbereiding ervan een niet onbelangrijk aandeel gehad. Onze dank geldt dus ook u. Met vriendelijke groet, H de R.
B. K. B. K. uit B. K. schreef op 23 juni 2013 om 11:44:
B. K. Vandaag zijn weer terug gekomen van onze twee weekjes Toscane. We hebben 't heerlijk gehad en op een enkele bui na op de eerste dagen prima weer gehad. De accomodaties voldeden helemaal aan onze verwachtingen, zodat we een fijne vakantie hebben genoten. Hartelijk bedankt voor alles !Alvast enorm bedankt voor je moeite.
Iris Theunissen-van de Streek Iris Theunissen-van de Streek uit Iris Theunissen-van de Streek schreef op 25 mei 2013 om 14:29:
In 2008 heb ik met mijn man Podere II Girasole geboekt via Canaliniblu. Het appartementje was perfect geregeld en de huiseigenaren waren zeer gastvrij. We mochten allemaal eigen gemaakte streekgerechten proberen en we voelden ons zeer welkom. Over de service van Canaliniblu zijn we ook zeer tevreden.

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »