Il Castello

staticmap

Provincie: Toscane


Plaats: Radda in Chianti (SI)


Accommodatie: Villa


Max. personen: 8


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Mobiel: 0619410442
E-mail: info@canaliniblu.nl
Tel.: 038 - 4650533

Foto’s

Algemene informatie

2 t/m 6 pers.

( ca. 1350 km vanaf Arnhem)

Il Castello daterend uit 1719, gelegen in het schilderachtige landschap van Radda in Chianti, vlakbij Siena, is de ideale plek voor momenten van pure ontspanning.
Il Castello is een burcht gelegen in het hart van de oude Chianti, waar u de rust, de kleuren en smaken van de natuur kunt vinden.

Het natuurlijke landschap en de vriendelijkheid van het personeel van Il Castello maken deze burcht ideaal voor elke Italië-liefhebber.

Het schitterende Radda in Chianti ligt op een gunstige positie om Florence, Siena en Arezzo, evenals de grote historische, artistieke en culturele plaatsen te bezoeken zoals San Gimignano en Colle Val d’Elsa.

U kunt heerlijke routes maken en de smaak van de beroemde wijnen en culinaire hoogstandjes van het Toscaanse platteland ontdekken.

In het sfeervolle restaurant van Il Castello kunt u genieten van de lokale gerechten verrijkt met producten en verse ingrediënten volgens de seizoenen en de kenmerken van het gebied. Daarbij worden er uitstekende en zorgvuldige geselecteerde wijnen geserveerd.

 •  Er worden ook kleine kooklessen georganiseerd voor traditionele gerechten.

Il Castello is door zijn historische en schilderachtige omgeving, ongetwijfeld een ideale locatie voor bruiloften. U zult genieten van de magische sfeer en het unieke karakter van een authentiek middeleeuwse burcht en die uw bruiloft tot een speciale dag maakt om nooit meer te vergeten!
Een sprookjesachtige bruiloft-ceremoni, gevolgd door een verfijnde brunch buiten rond de oude molen op het plein of in de mooi aangelegde tuinen. Een heerlijk feestelijk diner aan de voorzijde van de villa, eindigend met dans en muziek buiten op het terras of in de aangrenzende ruimte.
Een officiële ceremonie is beschikbaar op 300 meter, met een prachtig uitzicht over de vallei.

Il Castello heeft ervaren medewerkers en professionele weddingplanners om te helpen met het zoeken van een fotograaf of te adviseren in de keuze van de muziek en/of een bloemist.

.

Appartementen in Il Castello

Il Castello – App. 6 pers.

 • 6 personen
 • 3 slaapkamers
Vanaf

€745

/per week
Bekijk

Il Castello – App. 4 pers.

 • 4 personen
 • 2 slaapkamers
Vanaf

€660

/per week
Bekijk

Il Castello – App. 2+2 pers.

 • 4 personen
 • 1 slaapkamers
Vanaf

€585

/per week
Bekijk

Il Castello – App. 4 pers. De Luxe

 • 4 personen
 • 2 slaapkamers
Vanaf

€680

/per week
Bekijk

Il Castello – Dependance 4

 • 4 personen
 • 2 slaapkamers
Vanaf

€799

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »