Agriturismo Franca

staticmap

Provincie: Toscane


Plaats: Pomarance (PI)


Accommodatie: Agriturismo


Max. personen: 7


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Mobiel: 0619410442
E-mail: info@canaliniblu.nl
Tel.: 038 - 4650533

Foto’s

Algemene informatie

Nieuw!

 

2 t/m 7 pers.

Agriturismo Franca is het boerenbedrijf van de familie Marzoli in zuidwest Toscane. Het ligt aan de voet van de middeleeuwse dorpen Micciano en Libbiano en is omgeven door heuvels, wijngaarden en olijfbomen. Het is een relatief onbekend stuk Toscane, op 25 kilometer ten zuiden van de panoramisch gelegen stad Volterra, hoogtepunt in Toscane en een schat van oude Etruskische overblijfselen. Het agriturismo beschikt over vier woningen met ieder twee slaapkamers, rond het landhuis ligt een tuin met een speeltuin voor de kinderen en een ruim grasveld met zwembad. Vanaf deze locatie is een dagje strand te doen.

Het agriturismo is uitstekend geschikt voor een ontspannen vakantie, de ligging is panoramisch, zeer rustig en de akkers en bossen zijn ideaal om te wandelen. Het zwembad meet 7 bij 12 meter en er zijn voldoende ligbedjes beschikbaar. De familie Marzoli heeft de gastvrijheid uitgevonden en de kinderen van de gasten amuseren zich met het meehelpen op de boerderij. In de tuin is er een speelruimte voor de kinderen met tafeltennis en tafelvoetbal. In overleg kan er evt. een tent geplaatst worden. Hier zijn voorzieningen voor.

Er zijn twee steenbarbecues waar in de late zomeravonden gretig gebruik van wordt gemaakt. Op verzoek en bij voldoende belangstelling wordt er een lunch of diner georganiseerd met lokale producten en gerecht, op traditionele wijze voorbereid door ‘la Mama’ van de familie Marzoli.

U bent hier echt te gast op de boerderij en de familie is trots op hun agrarische activiteiten. Desalniettemin zijn de appartementen bijzonder netjes en is de tuin op professionele wijze ingericht voor een comfortabele vakantie.

Tijdens een verblijf van een week zijn er diverse uitstapjes te maken. Behalve het nabij gelegen Volterra, is de kustlijn tussen Vada, Cecina en San Vincenzo goed bereikbaar. Voor meer avontuurlijke mensen is een dagje Elba, hoewel vermoeiend qua reistijd, te doen. Een dagtrip naar Siena is goed te combineren met San Gimignano. Met een uur rijden staat u in Pisa, dat voor een dagdeel te combineren is met Lucca.

Micciano (5km)
Pomarance (8km)
Volterra (25km)
Cecina (35km)
Massa Marittima (50km)
San Gimignano (50km)
Follonica (65km)
Siena (70km)
Piombino (85km-Elba)
Pisa (90km)
Lucca (110km).

Eén reactie:

“……Agriturismo Franca is een fantastische locatie voor een familievakantie “under the Tuscan sun.” Samen met onze kinderen en hun gezinnen hebben we een heerlijke week doorgebracht in de vier prachtige appartementen, genietend van de gastvrijheid (maar ook de wijn en de eieren ..) van Franca en haar familie. Er zijn talloze mogelijkheden voor mooie excursies, maar ook rond het huis valt er met kleine kinderen genoeg te doen. Het zwembad en de tuin zijn heerlijk, en de kookcursus kunnen we iedereen aanraden!……..”.

.

Appartementen in Agriturismo Franca

Agriturismo Franca- Spiga 5 pers.

  • 5 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€455

/per week
Bekijk

Agriturismo Franca- Uva 5+2 pers.

  • 7 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€455

/per week
Bekijk

Agriturismo Franca- Olivo 5+2 pers.

  • 7 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€490

/per week
Bekijk

Agriturismo Franca- Girasole 5 pers.

  • 5 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€490

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »