Casa Carpa

staticmap

Provincie: Marche


Plaats: Senigallia


Accommodatie: Huis met zwembad voor alleengebruik


Max. personen: 4


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Tel.: 038-4650533
Mobiel: 06-19410442
E-mail: info@canaliniblu.nl

Foto’s

Algemene informatie

Nieuw!

4 pers.

Prachtig gelegen deel van een charmante boerderij met privézwembad gelegen op de eerste heuvel van Senigallia, op een paar minuten rijden van de stranden, het historische centrum en alle voorzieningen.

Casa Carpa ligt aan de kust van Le Marche net even buiten de bekende badplaats Senigallia, de stad die beroemd is vanwege haar ‘fluwelen strand’. Het ligt tussen Pesaro en Ancona, de hoofdstad van de regio Le Marche. Aan de kust vindt je de beroemde Rotonda a Mare en de Rocca Roveresca. De Rotonda a Mare wordt tegenwoordig gebruikt voor tentoonstellingen, concerten, evenementen, conferenties en zelfs bruiloften.

Je kunt zeker tachtig tot honderd meter de zee inlopen voordat je tot je middel in het heldere, schone water staat, waardoor het strand ook zeer geschikt is voor kleine kinderen (sinds 1997 wappert hier dan ook een ‘Bandiera Blu’ een blauwe vlag, als keurmerk voor Italiaanse stranden met schoon zand, schoon zeewater en veiligheid).

Je verwacht het misschien niet van een badplaats, maar Senigallia heeft een heel gezellig historisch centrum met sfeervolle piazza’s, een dagelijkse markt, fotogenieke bruggetjes over de Misa én gezellige terrasjes. Verder heeft het een sfeervolle promenade en is één lange aaneenschakeling van de beste (vis)restaurantjes, gezellige strandtenten, sportveldjes voor tennis en volleybal en kinderspeelplaatsen. Als de avond valt laten alle bars, gelateria’s en restaurants zich van hun beste kant zien.

Dichtbij gelegen zijn de gezellige badplaatsjes Sirolo, Numana, Marcelli en Porto Recanati waar u heerlijk kunt flaneren langs de boulevard.

En als je van al dit alles hebt genoten dan biedt Casa Carpa de heerlijke rust in zijn fijne tuin met lomrijke plekjes en mooie vergezichten.

Het zwembad van 6 x 3 meter voor exclusief gebruik is geopend van 1 juni tot 30 september.

De vriendelijke eigenaren wonen in een appart gedeelte van de villa en verzekeren je van absolute privacy!

• Vliegveld: Ancona-Falconara ca. 25 km (vanaf Weeze/ Dusseldorf)  www.ryanair.com

 

.

Casa Carpa

Casa Carpa 4 pers.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
Vanaf

€1060

/per week
Bekijk

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »
error: Content is protected !!