Villa Romana

Provincie: Lazio


Plaats: Roma


Accommodatie: Villa


Max. personen: 13


Aankomstdag: Zaterdag


Renato & Sylvia Canalini
Adres: Meenteweg 6, 8041 AV Zwolle
Mobiel: 0619410442
E-mail: info@canaliniblu.nl
Tel.: 038 - 4650533

Foto’s

Algemene informatie

26 pers.

Prachtig authentiek landhuis bestaande uit 2 woningen op slechts 7 km van het historische centrum van Rome. Zwembad met uitzicht op de bergen. Een auto is niet noodzakelijk want er is uitstekende openbaar vervoer vanaf de Villa naar het historische centrum van Rome.

Het meer van Bracciano ligt op slechts 30 min. van de Villa.

De Villa bestaat uit 5 riante appartementen maar kan ook gehuurd worden in zijn totaliteit (bijvoorbeeld voor een bruiloftfeest). De Romeinse Villa tuin is een heerlijke plek om te luieren in een hangmat en te luisteren naar het gezang van vogels en de krekels en met vrienden te praten en koffie te drinken onder de pergola of de lindeboom. “Heerlijk tijd nemen voor jezelf…” zo zegt de eigenaar, ” het Colosseum kan tot een andere dag te wachten, ze wachten al zo lang….”.

Men zegt dat zestig procent van de kunst in de wereld, schatten zijn die te vinden zijn in Italië en de helft bevindt zich in en rond Rome. Dat betekent dat dertig procent van ’s werelds kunstschatten binnen tien tot zestig minuten van de Romeinse Villa liggen.

Deze staat op zijn beurt in een eeuwenoud Etruskische gebied en nabij het centrum van Rome en de rivier de Tiber. De Etrusken, een mysterieuze en magische rijk ras, een volk dat een krachtige en belangrijke beschaving ontwikkelde in Midden-Italië, de stichters van Rome, in het eerste millennium voor Christus.

De villa is gebouwd in de vroege negentiende eeuw door de grootvader van de eigenares, markies van St. Andrew’s Ussita Silj Bernardino. Het was een van de vele boerderijen met hun enorme landgoed (ongeveer 14.000 ha – 30.000 ha).

.

array(11) { ["based_on"]=> string(6) "region" ["types"]=> string(0) "" ["region"]=> string(12) "villa-romana" ["place"]=> string(0) "" ["province"]=> string(0) "" ["order"]=> string(4) "DESC" ["max_posts"]=> string(2) "-1" ["el_class"]=> string(0) "" ["columns"]=> string(8) "col-md-4" ["show_services"]=> string(4) "true" ["show_excerpt"]=> string(4) "true" }

Appartementen in Villa Romana

There are no posts to display

Klik nogmaals om te sluiten

Translate »